​Kanonen - socialpædagogisk opholdssted

​Med mere end 20 års erfaring yder Kanonen en kvalificeret socialpædagogisk indsats overfor udsatte børn og unge. Med differentierede pladstyper og en lang række andre tilbud, leveres en helhedsorienteret indsats med perspektiv, kvalitet og barnet i centrum.

​​

Fonden Kanonen blev oprettet i 2002 og er organiseret som en fond. Fonden er underlagt godkendelse og tilsyn af Socialtilsyn Midt. Med organisatorisk og faglig volumen leveres en bred vifte af tilbud indenfor det socialpædagogiske arbejde med udsatte børn og unge.

​​

Kanonen har 4 forskellige pladstyper og priser og 6 afdelinger med plads til 3-6 unge i hver afdeling.

Har du spørgsmål omkring opholdsstedet Kanonen?

Så tøv ikke med at kontakte os. Klik på den orange knap nedenfor, for at komme til vores kontaktoplysninger.

Herfra bliver ingen smidt ud

Vi modtager en lang række forskellige børn og unge og det er en af vores kerneværdier, at vi har plads til alle.

Trygge rammer i dejlige omgivelser

Opholdsstedet er beliggende i det skønne Hinnerup, og her er plads til 30 unge i alderen 10 til 25 år.

Godt samarbejde med kommunerne

​​På opholdsstedet Kanonen vægter vi et godt samarbejde med kommunerne meget højt.

​Derudover tilbyder Kanonen en række andre tilbud såsom pædagogiske og psykologiske observationer og udredninger, akut anbringelser og dagforanstaltningstilbud.

​​

Kanonen lægger stor vægt på et direkte og åbent samarbejde med kommunerne.

​​

Den pædagogiske indsats og behandling tilrettelægges i et tæt samarbejde mellem anbringende kommune, Kanonens socialrådgiver, afdelingsleder og kontaktpædagoger.

​​

Kanonen leverer præcis dokumentation af såvel økonomi som fagligt og pædagogisk indhold. Kommunen får et fuld afklaret grundlag for beslutninger omkring anbringelsen, således at den samlede indsats omkring den unge bliver velkoordineret og kvalificeret.

- Michelle Kaus, 18 år

Michelle blev anbragt frivilligt ved Fonden Kanonen med massive adfærdsproblematikker kombineret med misbrug. Nu, efter anbringelse i en af Kanonens afdelinger med efterfølgende efterværn, har Michelle færdiggjort 9. klasse og er godt i gang med sin videre uddannelse og drøm om at blive kok.

- Philip Damkær Mouritsen, 24 år

Blev anbragt på kostskole som 11 årig og her startede et liv på institutioner. Han udviklede et hashmisbrug og tabte greb om skolen og om sig selv. Kommunen placerede ham til sidst på Kanonen. Og som Philip siger: "Jeg var ikke altid enig med Kanonen, men rammerne var gode for mig". Nu er Philip far, IT-uddannet, har startet sin egen virksomhed og er tæt på drømmen om en gård, hvor ham og hans gode ven begge skal bo med deres familier.

- Nanna Bengtson, 22 år

Nanna levede på gaden - et liv med vold og misbrug. Nanna blev smidt ud af flere skoler og troede ikke på, at hun ville runde de 20 år. Efter fire år hos Fonden Kanonen har Nanna færdiggjort 10. klasse, læser nu HF og har været udvekslingsstudent i England. Nanna er i dag medicinfri, har tabt 60 kg og jagter sin drøm om at blive socialrådgiver eller pædagog. For som Nanna siger: "Jeg vil gerne arbejde med mennesker - jeg synes, at jeg har fået så meget at give af"

Kontakt Kanonen

Har du spørgsmål vedrørende​ forløbet på opholdstedet eller ønsker du at få uddybet vores fremgangsmåder?​

Ring på telefon 87 61 01 98 eller skriv til os via formularen.​

Vi besvarer gerne dine spørgsmål, og vender tilbage til dig med et svar, så hurtigt som muligt.

Henvend dig via formularen

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt