Pædagogisk observation og udredning​

Hos Kanonen kan vi tilbyde dig en pædagogisk observation af børn eller unge i alderen 10-25 år. Formålet med en pædagogisk observation og udredning er at afdække den unges ressourcer og behov for udviklingsstøtte socialt, motorisk, følelsesmæssigt og kognitivt, som vil være vejledende for fremtidige foranstaltninger.

Vi udfører professionel pædagogisk observation og udredning

Det er vigtigt, at der bliver taget godt hånd om de forskellige problemer og udfordringer, som barnet/den unge oplever. Derfor mødes vi i øjenhøjde, og barnet/den unge vil gennemgå forskellige opgaver og rutiner gennem pædagogisk observation.

ICS (Integrated Children’s System) danner ramme for vores tilgang. Dels for at sikre en systematisk og helhedsorienteret indsats over for den enkelte unge, og dels for at imødekomme kommunernes behov for udredning og dokumentation. 

Observations- og udredningsperioden strækker sig fra tre til seks måneder, og afdækker den unges udviklingsmæssige behov set i forhold til ICS.

Der udarbejdes en observations- og udredningsrapport ved afslutningen af forløbet. Rapporten redegør for den unges udviklingsmæssige behov og ressourcer, den pædagogiske indsats samt effekten heraf.

Siden 2002 år har børn og unge i forskellige aldre oplevet en fantastisk udvikling hos os.​

Vi kan på tilbagemeldinger fra anbringende kommuner og de unge selv se, at pædagogisk observation, udredning og den samlede behandlingsindsats har hjulpet vores tidligere og nuværende beboere.

Pædagogisk observation og udredning omfatter hos os:

  • Identitet, selvstændighed, sundhedsforhold, udvikling og adfærd
  • Social fremtræden, skoleforhold og læring
  • Familieforhold – familierelationer, fritidsforhold og venskaber
  • Følelsesmæssig og adfærdsmæssig udvikling

Kanonen- en god løsning

Lyder vi som en god hjælp til dig, og vil pædagogisk observation være en ideel løsning på dine problemer? 

Så kontakt vores socialpædagogiske opholdssted på telefon 87 61 01 98 eller e-mail kanonen@kanonen.dk, og så kan vi finde en dato for en personsamtale. 

Vi har en central beliggenhed i Jylland, og du er også velkommen til at køre forbi og få mere information.

Kanonen

Århusvej 1, 8382 Hinnerup

​Find vej med Google Maps

Telefon: ​87 61 01 98

E-mail: kanonen@kanonen.dk

CVR: 26 64 62 94

Visitation: 30 62 21 01​