Anbringelse udenfor hjemmet for dit barn

Kanonen er et socialpædagogisk børne- og ungehjem for børn og unge i alderen 10-25 år, og her kan dit barn komme til at bo, hvis det er nødvendigt med en anbringelse udenfor hjemmet. Vi har en masse dygtige pædagoger til at drage omsorg for dit barn og støtte det i udviklingen af nye færdigheder.

Hos os får dit barn en tryg anbringelse. Vi er beliggende nær Aarhus i naturskønne omgivelser.

En sikker og god anbringelse

Ved anbringelse af børn og unge hos os er der fokus på at skabe plads til alle og på at respektere hinandens forskelligheder. Under en anbringelse lægger vi stor vægt på at dit barn trives både socialt, psykisk og fysisk.

Vi møder dit barn i øjenhøjde og sikrer tryghed i dit barns anbringelse. Vi vil gøre vores bedste for, at dit barn får det så godt som muligt hos os, at han/hun lærer en masse og vil føle sig rustet til at møde - og begå sig i - verden.

Børne- og ungehjem til lige netop dit barn

Vil det rigtige for dit barn være at blive anbragt i faste rammer, med vægt på tryghed, trivsel, nærvær, udvikling og gode relationer - hvor dit barn vil blive mødt i øjenhøjde? Så er Kanonen det helt rette sted.

Vi tilbyder dit barn et børne- og ungehjem, hvor der vil blive taget varmt og kærligt imod og hvor der vil være ressourcestærke pædagoger til at hjælpe med de udfordringer og behov, som netop dit barn har.

Vi vil arbejde målrettet på at styrke dit barns kompetencer, så det tager stærkere herfra engang i fremtiden, med tro på sig selv, med strategier mod de uhensigtsmæssige handlemønstre og med mod på arbejde eller uddannelse.

Herfra bliver ingen smidt ud

Vi modtager en lang række forskellige børn og unge og det er en af vores kerneværdier, at vi har plads til alle.

Trygge rammer i dejlige omgivelser

Børne- og ungehjemmet er beliggende i det skønne Hinnerup, og her er plads til 30 unge i alderen 10 til 25 år.

Godt samarbejde med kommunerne

​​På børne- og ungehjemmet Kanonen vægter vi et godt samarbejde med kommunerne meget højt.

Vi forstår værdien af et stærkt forældresamarbejde

På vores opholdssted har vi børn og unge med en lang række forskellige baggrunde, og vi sørger for, at der altid er plads og rum til alle.

Din helt særlige plads i dit barns liv, som forælder og nærmeste relation, bakker vi fuldt op omkring. Vi har stor erfaring i at støtte, genoprette og nære den vigtige relation mellem forældre og barn med respekt for de mange følelser der kan være i spil imellem jer.

Vi har desuden stort fokus på udvikling og vedligeholdelse af dit barns netværk. Når alle støtter op omkring de svære valg, er der bedre mulighed for udvikling af nye og gode strategier og kompetencer.

​Vi vil tage fat på de udfordringer og problemer, som fylder, og forsøge at finde og styrke netop dit barns færdigheder gennem forskellige pædagogiske tilgange og metoder.

​Vi har lang erfaring med anbringelse udenfor hjemmet og vi har gennem årene støttet og hjulpet mange børn og unge i en positiv udvikling.

Ring gerne, hvis du har spørgsmål om anbringelse udenfor hjemmet hos os.

Lyder vi som det rette opholdssted for dit barn?

Har du lyst til at vide mere omkring vores anbringelsestilbud og få besvaret eventuelle spørgsmål? Så kan du kontakte os på tlf. 87 61 01 98 eller e-mail kanonen@kanonen.dk og stille alle de spørgsmål, som du har på hjertet.

Vi kan også lave en aftale, hvor du/I kigger forbi. Vi ligger i Hadsten, i nærheden af Aarhus. Er dit barn på vej til at flytte på et bosted, er vi eksperterne.​

- Michelle Kaus, 18 år

Michelle blev anbragt frivilligt ved Fonden Kanonen med massive adfærdsproblematikker kombineret med misbrug. Nu, efter anbringelse i en af Kanonens afdelinger med efterfølgende efterværn, har Michelle færdiggjort 9. klasse og er godt i gang med sin videre uddannelse og drøm om at blive kok.

- Philip Damkær Mouritsen, 24 år

Blev anbragt på kostskole som 11 årig og her startede et liv på institutioner. Han udviklede et hashmisbrug og tabte greb om skolen og om sig selv. Kommunen placerede ham til sidst på Kanonen. Og som Philip siger: "Jeg var ikke altid enig med Kanonen, men rammerne var gode for mig". Nu er Philip far, IT-uddannet, har startet sin egen virksomhed og er tæt på drømmen om en gård, hvor ham og hans gode ven begge skal bo med deres familier.

- Nanna Bengtson, 22 år

Nanna levede på gaden - et liv med vold og misbrug. Nanna blev smidt ud af flere skoler og troede ikke på, at hun ville runde de 20 år. Efter fire år hos Fonden Kanonen har Nanna færdiggjort 10. klasse, læser nu HF og har været udvekslingsstudent i England. Nanna er i dag medicinfri, har tabt 60 kg og jagter sin drøm om at blive socialrådgiver eller pædagog. For som Nanna siger: "Jeg vil gerne arbejde med mennesker - jeg synes, at jeg har fået så meget at give af"

Kontakt Kanonen

Har du spørgsmål vedrørende​ forløbet på børne- og ungehjemmet eller ønsker du at få uddybet vores fremgangsmåder?​

Ring på telefon 87 61 01 98 eller skriv til os via formularen.​

Vi besvarer gerne dine spørgsmål, og vender tilbage til dig med et svar, så hurtigt som muligt.

Henvend dig via formularen

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt