ANBRINGELSE UDENFOR HJEMMET FOR DIT BARN

Kanonen er et socialpædagogisk opholdssted for børn og unge i alderen 12-23 år, og her kan dit barn komme til at bo, hvis det er nødvendigt med en anbringelse udenfor hjemmet, fordi det ikke længere fungerer at bo hjemme. Vi har en masse dygtige pædagoger til at hjælpe med at give en solid platform samt opbygge og udvikle sine kompetencer.

Hos os får dit barn en tryg aflastning, som han/hun vil takke dig for. Vi beliggende nær Aarhus og har hjulpet mange fra områder nær Østjylland og Midtjylland. Uanset hvor i landet, du er fra, er du naturligvis velkommen hos os.

En sikker og god aflastning

Ved anbringelse af børn og unge hos os er der fokus på at skabe plads til alle, og på at respektere hinandens forskelligheder. Under en aflastning lægger vi stor vægt på trivsel, både socialt, psykisk og fysisk.

Når det er sagt, ved vi også, at anbringelsen af unge og børn kan være svær – især i den første periode. Derfor har vi en lang række midler og pædagogiske metoder, som kan hjælpe og udvikle dit barn som menneske. Vi møder dit barn i øjenhøjde, og vil sørge for, at barnets anbringelse udenfor hjemmet går så smertefrit som muligt. Samtidig vil vi gøre vores bedste for, at dit barn får det så godt som muligt hos os, at han/hun lærer en masse og vil føle sig klar til at møde verden igen, når tiden på Kanonen er forbi.

Opholdssted til lige netop dit barn

Vil det rigtige for dit barn være at komme i aflastning i faste rammer, med vægt på tryghed, nærhed, udvikling og gode relationer - hvor dit barn vil blive mødt i øjenhøjde? Så er Kanonen det helt rette sted. Hvad enten det er dig, der ønsker anbringelse udenfor hjemmet for dit barn, eller om det er dit barn, der ønsker frivillig aflastning.

Vi tilbyder dit barn et opholdssted, hvor der vil blive taget varmt og kærligt imod, hvor der vil være ressourcestærke pædagoger til at hjælpe med udfordringer og behov, som netop dit barn har.

Vi vil arbejde målrettet på at styrke dit barns kompetencer, så det tager stærkere herfra engang i fremtiden, med tro på sig selv, med strategier mod de negative handlemønstre og med mod på arbejde eller uddannelse.

Vi forstår værdien af et stærkt forældresamarbejde

På vores bosted har vi børn og unge med en lang række forskellige baggrunde, og vi sørger for, at der altid er plads og rum til alle.

Din helt særlige plads i dit barns liv, som forælder og nærmeste relation, bakker vi fuldt op omkring. Samværet kan være blevet svært ved en anbringelse udenfor hjemmet, og vi har stor erfaring i at støtte, genoprette og nære den vigtige relation mellem forældre med respekt for de mange følelser af svigt og sårbarhed, der kan være i spil imellem jer.

Vi har desuden stort fokus på udvikling og vedligeholdelse af dit barns netværk. Når alle støtter op omkring de svære valg, er der bedre mulighed for udvikling af nye og gode strategier og kompetencer.

Vi vil tage fat på de udfordringer og problemer, som fylder, og forsøge at finde og styrke netop dit barns kompetencer gennem forskellige udviklingsteknikker.

Vi har meget erfaring med anbringelse udenfor hjemmet, og vi har gennem årene udviklet og hjulpet mange børn og unge til at få en bedre hverdag og magte at leve et sundt ungdomsliv.

Ring gerne, hvis du har spørgsmål om anbringelse udenfor hjemmet hos os.

Lyder vi som det rette bosted for dit barn?

Har du lyst til at vide mere omkring vores aflastningstilbud og få besvaret eventuelle spørgsmål? Så kan du kontakte os på tlf. 87 61 01 98 eller e-mail kanonen@kanonen.dk og stille alle de spørgsmål, som du har på hjertet.

Vi kan også lave en aftale, hvor du/I kigger forbi. Vi ligger i Hadsten, Østjylland, i nærheden af Aarhus. Er dit barn på vej til at flytte på et bosted, er vi eksperterne i Midtjylland.

Kanonen

Århusvej 1, 8382 Hinnerup

​Find vej med Google Maps

Telefon: ​87 61 01 98

E-mail: kanonen@kanonen.dk

CVR: 26 64 62 94

Visitation: 30 62 21 01​