Intern skole og værksted​

Kanonen har egen intern skole, Kanonskolen. Alle unge tager afgangsprøve på skolen, nogle på særlige vilkår, andre tager en særligt tilrettelagt prøve i et eller flere fag. Alle vores undervisningsforløb er individuelt tilrettelagt, således at den enkelte unge, modtager det undervisningstilbud, den unge magter i vores rammer.

Som en del af en stor organisation, kan vi stille med den nødvendige viden, erfaring og kompetence, der gør at de unge er i stand til at gennemføre afgangsprøven på lige vilkår med elever i folkeskolen (lige vilkår, forskellige rammer).


Det er en forudsætning for vores succes, at vi samarbejder nært med de enkelte afdelinger fra Kanonen, samt at skolen har en størrelse, der gør at vi kan tilbyde samtlige folkeskolens prøvefag. Vi arbejder med små hold, og stiller store krav til de unge. Vi arbejder med relationer, konsekvenser, gensidig forpligtelse samt særlig tilrettelagt undervisning. Vi fører hvert år mellem 12 og 18 elever til afgangsprøve med flotte resultater til følge.​

Adresse: Bavnehøjvej 119, Hadsten.

Kanonen

Århusvej 1, 8382 Hinnerup

​Find vej med Google Maps

Telefon: ​87 61 01 98

E-mail: kanonen@kanonen.dk

CVR: 26 64 62 94

Visitation: 30 62 21 01​