Opholdssted og botilbud for børn og unge fra 10-25 år​

Arbejder du med en ung, som ikke trives til dagligt, møder udfordringer på socialt, fysisk og psykisk niveau - og har svært ved at overskue hverdagen? 

Så kan vi hjælpe dig. På vores opholdssted Kanonen tilbyder vi børn og unge en hverdag i trygge omgivelser, hvor de kan føle sig hjemme.

Vi arbejder professionelt, omsorgsfuldt og nærværende med børn og unge i alderen 10-25 år. Vi arbejder med individuelle tilbud, med fokus på en god og stabil hverdag, stilladsering og udvikling af mestringsstrategier. Herigennem er vores mål, at de unge kan få fornyet tro på sig selv og deres mulighed for at mestre hverdagen.

Vi tilbyder:

  • Uforpligtende drøftelse forud for egentlig visitationsproces. Du er altid velkommen til en uformel og uforpligtende telefonisk drøftelse, eventuelt sparring omkring din unge - også selvom denne ikke resulterer i en anbringelse på vores bosted. Vi har både socialfagligt og pædagogisk stor erfaring i unge med omfattende vanskeligheder.
  • Grundig visitationsproces med vægt på klar og tydelig kommunikation og aftaler
  • Dialogbaseret samarbejde med sagsbehandler under anbringelsen
  • Vi lægger vægt på løbende dokumentation – herunder ICS-statusrapporter
  • Vi har speciale i akutte anbringelser, og vi kan rykke ud med times varsel. Her bindes kommunen ikke af opsigelsesvarsel, men kan anbringe den unge i et korterevarende skærmnings- eller afklaringsforløb
  • Individuelle løsninger i forhold til den enkelte unges behov​

Vi hjælper børn og unge videre på vores opholdssted

Der kan være mange årsager til, at man ikke trives i hverdagen, og nogle gange skal der signifikante forandringer til, før tingene ændrer sig til det bedre. På vores opholdssted kan vi hjælpe og støtte den enkelte unge på dennes præmisser.

Vi har mange dygtige pædagoger ansat på vores opholdssted, som er specialuddannede, og som har stor erfaring med håndteringen af de unges udfordringer. 

Vi har fokus på den enkeltes behov, vi har en lyttende og anerkendende tilgang til vores unge.

Formålet med vores arbejde er, at vi skal hjælpe børnene og de unge med at få en bedre hverdag. Vi vil på bedste vis tage hånd om den unges udfordringer og forsøge at udvikle barnets livskompetencer og mestringsstrategier. Vi arbejder kontinuerligt med et fokus på ungeinddragelse.

Vil du vide mere?

Lyder vi som det rette opholdssted for en af de unge, du arbejder med?

Vi vil gerne høre fra dig, og drøfte behovene, og vi sender gerne et behandlingstilbud. Du kan kontakte os på telefon 87 61 01 98 eller e-mail kanonen@kanonen.dk. Vi kan også lave en aftale, hvor du kigger forbi. Vi ligger i Hadsten, i nærheden af Aarhus.

Har en af dine unge behov for at flytte på et opholdssted, er vi eksperterne.​​

Kanonen

Århusvej 1, 8382 Hinnerup

​Find vej med Google Maps

Telefon: ​87 61 01 98

E-mail: kanonen@kanonen.dk

CVR: 26 64 62 94

Visitation: 30 62 21 01​