Bosted for utilpassede børn mellem 12-23​

Arbejder du med et utilpasset barn, som ikke trives til dagligt, møder udfordringer på socialt, fysisk og psykisk niveau - og har svært ved at overskue hverdagen? Så kan vi hjælpe dig. På vores bosted Kanonen tilbyder vi utilpassede børn en hverdag i trygge omgivelser, hvor man kan føle sig hjemme.

Vi arbejder professionelt, omsorgsfuldt og nærværende med utilpassede børn og unge i alderen 12-23 år. Vi arbejder med individuelle tilbud, med fokus på en god og stabil hverdag, stilladsering og udvikling af mestringsstrategier, med fokus på uddannelse og arbejdsmarkedet, så vores unge kan få fornyet tro på sig selv, og deres mulighed for at magte hverdagen og se lyst på fremtiden.

Vi tilbyder:

  • Uforpligtende drøftelse forud for egentlig visitationsproces. Du er altid velkommen til en uformel og uforpligtende telefonisk drøftelse, eventuelt sparring omkring din unge - også selvom denne ikke resulterer i en anbringelse på vores bosted. Vi har både socialfagligt og pædagogisk stor erfaring i unge med omfattende vanskeligheder.
  • Grundig visitationsproces med vægt på klar og tydelig kommunikation og aftaler
  • Dialogbaseret samarbejde med sagsbehandler under anbringelsen
  • Vi lægger vægt på løbende dokumentation – herunder ICS-statusrapporter
  • Vi har speciale i akutte anbringelser, og vi kan rykke ud med times varsel. Her bindes kommunen ikke af opsigelsesvarsel, men kan anbringe den unge i et korterevarende skærmnings- eller afklaringsforløb
  • Individuelle løsninger i forhold til den enkelte unges behov​

Vi hjælper utilpassede børn videre på vores bosted

Der kan være mange årsager til, at man ikke trives i hverdagen, og nogle gange skal der signifikante forandringer til, før tingene ændrer sig til det bedre. På vores bosted kan vi hjælpe og udvikle det enkelte individ på dets helt egne præmisser.

Vi har mange dygtige pædagoger ansat på vores bosted, som er specialuddannede, og som har stor erfaring med utilpassede børn, og hvordan deres forskellige problemer skal håndteres. 

Vi har fokus på den enkeltes behov, vi har en lyttende og anerkendende tilgang til vores unge, og vi er ikke bange for at arbejde med udviklingskrav og krav til rammer for en god hverdag.

Formålet med vores arbejde er, at vi skal hjælpe utilpassede børn og unge med at få en bedre hverdag, og vi vil på bedste vis tage hånd om dit barns udfordringer og forsøge at udvikle barnets livskompetencer og mestringsstrategier.

Vil du vide mere?

Lyder vi som det rette bosted for et af de utilpassede børn, du arbejder med?

Vi vil gerne høre fra dig, og diskutere behovene, og vi sender gerne et behandlingstilbud. Du kan kontakte os på telefon 87 61 01 98 eller e-mail kanonen@kanonen.dk. Vi kan også lave en aftale, hvor du kigger forbi. Vi ligger i Hadsten, Østjylland, i nærheden af Aarhus.

Har en af dine unge behov for at flytte på socialt bosted, er vi eksperterne i Midtjylland.​​

Kanonen

Århusvej 1, 8382 Hinnerup

​Find vej med Google Maps

Telefon: ​87 61 01 98

E-mail: kanonen@kanonen.dk

CVR: 26 64 62 94

Visitation: 30 62 21 01​