BOSTED FOR BØRN OG UNGE I GODE OMGIVELSER OG TRYGGE RAMMER

Hos Kanonen tilbyder vi et bosted for børn og unge mellem 12 og 23 år, der har brug for en ekstra hånd til at få udviklet sine kompetencer. 

Vi er et socialpædagogisk botilbud beliggende nær Aarhus, Midtjylland og Østjylland. Vi kan tilbyde trygge rammer og gode omgivelser for utilpassede unge.

Vi modtager en lang række forskellige børn og unge, og det er en af vores kerneværdier – at der er plads til alle. Når det kommer til utilpassede unge mennesker, er vi eksperterne i Midt- og Østjylland. Vores bosted har plads til 30 unge fordelt på 6 afdelinger.

Professionelt bosted med fokus på udvikling

Det er ikke altid nemt at få en hverdag til at fungere. Det kan der være mange forskellige årsager til. Sådan er det dog ikke hos os. Vi har dygtige pædagoger ansat, som alle har kompetencerne, som dette fag kræver. Vi vil naturligvis de unge det bedste, og vi sørger altid for at tage os godt af alle.

Hos os vil der være mulighed for at lave forskellige aktiviteter efter ønske, og man omgås hver dag andre utilpassede unge, der også har nogle personlige udfordringer. Så på vores bosted vil man aldrig føle sig alene eller isoleret.

Et af de vigtigste fokuspunkter for vores bosted er, at børnene bliver udfordret, idet målet er at styrke deres kompetencer, så de kan gå herfra i fremtiden med en lang række forbedrede kompetencer, egenskaber og bedre muligheder i livet.

Kig forbi eller kontakt os for at høre nærmere

Lyder vi som et godt socialpædagogisk botilbud for dig, og vil du gerne vide endnu mere? Vi kan sagtens arrangere en aftale, hvor du/I kigger forbi. Du kan trygt kontakte os og tage en snak eller stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Du kan kontakte os på tlf. 87 61 01 89 eller på e-mail kanonen@kanonen.dk, og stille alle de spørgsmål du måtte have.

Kanonen

Århusvej 1, 8382 Hinnerup

​Find vej med Google Maps

Telefon: ​87 61 01 98

E-mail: kanonen@kanonen.dk

CVR: 26 64 62 94

Visitation: 30 62 21 01​