Anbringelse uden for hjemmet

Kanonen er et socialpædagogisk opholdssted for børn og unge i alderen 12-23 år, og her kan dit barn komme til at bo, hvis det skal anbringes uden for sit nuværende hjem, fordi det ikke fungerer at bo hjemme længere. Vi har en masse dygtige pædagoger til at hjælpe med at udvikle dit barn, så det får en solid platform, og får opbygget samt udviklet sine kompetencer.


​En sikker og god anbringelse uden for hjemmet

Vi er et opholdssted, med fokus på at skabe plads til alle, og på at respektere hinandens forskelligheder. Under anbringelsen lægger vi stor vægt på trivsel, både socialt, psykisk og fysisk.

Når det er sagt, så ved vi også, at anbringelsen kan være svær – især i den første periode. Derfor har vi en lang række midler og pædagogiske metoder, som kan hjælpe og udvikle dit barn som menneske. Vi møder dit barn i øjenhøjde, og vil sørge for, at barnets anbringelse uden for hjemmet går så smertefrit som muligt. Samtidig vil vi gøre vores bedste for, at dit barn får det så godt som muligt hos os, at han/hun lærer en masse og vil føle sig klar til at møde verden igen, når tiden på Kanonen er ovre.

Socialpædagogisk opholdssted til lige netop dit barn

Vil det rigtige for dit barn være at komme i nogle mere faste rammer, med vægt på tryghed, nærhed, udvikling og gode relationer - hvor dit barn vil blive mødt i øjenhøjde? Så er Kanonen det helt rette sted. Vi tilbyder dit barn et socialpædagogisk opholdssted, hvor der vil blive taget varmt og kærligt imod, hvor der vil være ressourcestærke pædagoger til at hjælpe med udfordringer og behov som netop dit barn har. Vi vil arbejde målrettet på at styrke dit barns kompetencer, så det tager stærkere herfra engang i fremtiden, med tro på sig selv, med strategier mod de negative handlemønstre og med mod på arbejde eller uddannelse.

Vi er et socialpædagogisk opholdssted, der forstår værdien af et stærkt forældresamarbejde

På vores socialpædagogisk opholdssted har vi børn og unge med en lang række forskellige baggrunde, og vi sørger for, at der altid er plads og rum til alle. Din helt særlige plads i dit barns liv, som forældre og nærmeste relation, bakker vi fuldt op omkring. Samværet kan være blevet svært og vi har stor erfaring i at støtte, genoprette og nære den vigtige relation mellem forældre, med respekt for de mange følelser af svigt og sårbarhed, som der kan være i spil imellem jer.

Som socialpædagogisk opholdssted har vi stort fokus på udvikling og vedligeholdelse af dit barns netværk. Når alle støtter op omkring de svære valg, er der bedre mulighed for udvikling af nye og gode strategier og kompetencer. Vi vil tage fat på de udfordringer og problemer som fylder, og forsøge at finde og styrke netop dit barns kompetencer gennem forskellige udviklingsteknikker. Vi har stor erfaring som socialpædagogisk opholdssted, og vi har gennem årene udviklet og hjulpet mange børn og unge til at få en bedre hverdag, og magte at leve et sundt ungdomsliv.


​Ring og stil spørgsmål om vores socialpædagogiske opholdssted

Lyder vi som det rette bosted for dit barn? Har du lyst til at vide mere omkring vores opholdssted, omkring anbringelsen uden for hjemmet og få besvaret eventuelle spørgsmål? Så kan du kontakte os på telefon 87 61 01 98, og stille alle de spørgsmål, som du har på hjertet. Vi kan også lave en aftale, hvor du/I kigger forbi. Vi ligger i Hadsten, Østjylland, i nærheden af Aarhus.


​Er dit barn på vej til at flytte på et bosted, er vi eksperterne i Midtjylland.

​​

Kanonen

Århusvej 1, 8382 Hinnerup

Telefon: ​87 61 01 98

E-mail: kanonen@kanonen.dk

CVR: 26 64 62 94

Visitation: 30 62 21 01​

Kanonen
Århusvej 1,8382 Hinnerup