Utilpassede unge mellem 12 og 23 år

Hos Kanonen tilbyder vi dig et bosted, hvis du er mellem 12 og 23 år og har brug for det. Vi kan tilbyde trygge rammer og gode omgivelser for utilpassede unge, hvor der vil blive taget hånd om dig, og hjælpe dig til at udvikle dine kompetencer. Vi modtager en lang række forskellige børn og unge, og det er en af vores kerneværdier, at der er plads til alle.

Udvikling er en vigtig del for utilpassede unge

Det er ikke altid nemt at få en hverdag til at fungere. Det kan der være mange forskellige årsager til. Sådan er det dog ikke hos os. Vi har dygtige pædagoger ansat, som alle har mange kompetencer, som interesserer sig for netop dig, og som vil dig det bedste. Vi sørger for at tage os godt af dig. 

Hos os vil der være mulighed for at lave forskellige aktiviteter efter ønske, og du vil omgås andre utilpassede unge, der også har nogle personlige udfordringer.​

En af de vigtigste faktorer på Kanonen er, at du også vil blive udfordret, idet formålet er at udvikle og styrke dine kompetencer, så du kan gå herfra engang i fremtiden med en lang række forbedrede kompetencer, egenskaber og bedre muligheder i livet.

Vil du vide mere om vores bosted?

Lyder vi som det rette sted for dig, og vil du gerne vide endnu mere omkring os? Så kan du kontakte os på telefon 87 61 01 98 eller e-mail kanonen@kanonen.dk, og stille alle de spørgsmål, som du har på hjertet. 

Vi kan også lave en aftale, hvor du kigger forbi. Vi ligger i Hadsten, Østjylland, i nærheden af Aarhus.

Er du på vej til at flytte på et bosted med erfaring inden for utilpassede unge, er vi eksperterne i Midtjylland.​

Kanonen

Århusvej 1, 8382 Hinnerup

Telefon: ​87 61 01 98

E-mail: kanonen@kanonen.dk

CVR: 26 64 62 94

Visitation: 30 62 21 01​

Kanonen
Århusvej 1,8382 Hinnerup